View Single Post
Old 14 Dec 2005, 07:59   #6
silver_boy
Guru

silver_boy

@Airlight

lol. Yup, un Road-Mouvie...cu o scenã de final în care autocarul se rãstoarnã într-o prãpastie (apropo de serpentinele de care vorbea erectia_eunucului) si-n care toate personajele sucombã, in care soferul cu mustati de cãldãrar moare îmbrãþiºând covrigul volanului, cu botu zdrobit si cu-n firicel de sânge bãltind lângã el, cu ochelarii de soare încã pe nas ca "Bossul" din Cool Hand Luke...
Evident, cu o secvenþã genericã ( puþin morbidã, dar ce sã-i faci: vizualã) în care toþi cãlãtorii zac împrãºtiaþi everywhere cu mecle pline de stupoare ...so on so on
Toate astea pe fondul televizoarelor care, printr-un miracol (nu-i aºa!?) continuã sã meargã difuzând obsesiv aceeaºi imagine dintr-un desen animat ( Jerry fugarit de Tom?)
Parca si vad într-un montaj de cadre: chipul unui tigan cu ochii beliti în sus ( astia când mor nu le vine sa creada) apoi zoom pe monitorul Tv-ului cu Tom altoindu-l pe Jerry... ºi tot aºa :lol:
Seriously talking, cred cã ar fi fain încu-n road-mouvie neaoº after Marfa ºi Banii.

"Lawrence of Arabia" l-am vãzut, "The Shawshank Redemption" nope, Moarte le Veneþia nope, iar Nasul (integral ) abia cu vreo doi ani în urmã. Pânã la urmã ce s-ar întâmpla dacã am vedea toate filmele, am citii toate cãrþile ºi-am pupa toate femeile?
Nu ne-ar rãmâne decât sã...ne rãsturnãm cu autocarul.