View Single Post
Old 13 Dec 2005, 16:12   #5
katalyna
Novice

katalyna

Salut!

Eu m-am chinuit ani la rand sa vad Nasul . Chiar ma gandeam ca sunt singura persoana din lumea asta care nua vazut Nasul . Intr-un final l-au dat la tv , cred ca pre procinema. Dar , din pacate am pierdut partea a treia , si sfarsitul partii a doua. Si acum , il am acasa , si cred ca l-am vazut de nu stiu cate ori , m-am saturat deja de el. Acum , pot sa zic si eu ca am vazut Nasul . Si nici eu nu am vazut Zbor deasupra unui cuib de cuci. Si vreau sa spun ca nici acum nu am reusit sa-l vad. In fiecare saptamana am pandit , m-am gandit ca poate il dau macar pe TCM. Nimic. Am renuntat la speranta. Oricum , pana la urma am citit cartea , esi chiar as fi vrut sa-l vad pe Jack Nicholson in el. Asta e! Ideea e ca , eu personal , am ratat o gramada de filme , din cele pe care am vrut sale vad. Pentru ca eu nu sunt genul de persoana care sa se uite la orice prostie nou aparuta. Oricum , sper sa vad si eu intr-un final toate filmele pe care le-am pierdut. O sa-mi iau o vacanta de vreun an si o sa stau acasa de dimineata pana seara si o sa ma uit la filme.
katalyna is offline   Reply With Quote sendpm.gif