Pentru M0n0: Topul este personal si nu am vazut nici unde la acest subiect raspunsuri ale altor forumisti care sa faca praf topul ales de altcineva. Nu ma astept ca filmele pe care le-am ales sa fie si premiate ca fiind printre primele zece filme din topul Cinemagia.
Cat despre Triple X si The Pacifier, ele sunt plasate in afara clasamentului, deci nu in clasament, desi sunt de acord cu tine ca sunt filme pur comerciale, dar cu actiune prea fortata (Triple X) sau o parodie de Vin Diesel (The Pacifier).
Despre Hide&Seek: Topul pe care l-am facut este subiectiv (nici nu putea fi altfel), facut pe baza preferintelor personale (asa si era scopul alcatuirii topului, nu-i asa?), iar acest film l-am ales pentru ca imi place de Dakota Fanning si mi-a placut cum a jucat in acest film destul de dificil pentru un copil. Mi-a placut si Robert de Niro.
Prezenta lui Madagascar este pentru vocile personajelor si chiar pentru subiectul filmului, desi dialogurile au fost chiar misto (ce vrei, este parerea mea, ce sa fac?).
Poate ca in acest top ar fi trebuit sa pun doua din filmele care sunt plasate in afara topului: Batman Begins (desi nu m-a convins pe deplin) si Constantine (desi cu un subiect tabu in lumea catolica, este un film pe care poti sa-l vizionezi fara sa ai frisoane noaptea).
Cam atat pentru moment.