Originally Posted by Faenor:
Harry trece printr-o relatie fugara cu Cho Chang-"vaduva neconsolata" a lui Cedric dupa care deodata o descopera pe Ginny, sora lui Ron :shock: -desi si aici semnele sunt clare de ceva vreme(vezi filmul 2)
|
Asta a fost asa de fan fic ... asa de arificiala ca mi-am cumparat cartea a doua oara ( prima data am aruncat-o ) . JKR a dat-o rau in bara la faza asta ( my opinion )
Lord Voldemort nu e villainul tipic cu voce groasa si aspect creepy a la Count Dracula, e un personaj extrem de complex care intotdeauna a fost cumva la granita dintre nebunie exhibitionista si geniu malefic-pentru a intelege de ce Ralph Fiennes a ales sa-l joace asa trebuie sa parcurgi informatiile din vol 2 plus 6 care vorbesc despre originile si tineretea sa.
|
Si jucat inca bine , foarte elgant si foarte rau in acelsi timp ., insa Ralph s-a documentat la nivelul ca a aflat de faptul ca Voldemort a ajut o copilarie nefericita si a incercat sa il faca vorba lui : " humanly evil " . Eu zic ca a reusit .
Toti actorii din serie au discutat se pare cu JK Rowling care le-a oferit insighturi despre personaje-motivatii, istorie personala, ce se intampla in viitor cu ei...nimic in jocul lor nu e lasat la intamplare...cel putin asta am constatat coreland cartile-adica informatia in advance- cu jocul actorilor de pana acum (Alan Rickman ar fi un exemplu si Michael Gambon/Richard Harris un altul...plus Emma Thompson big underdog character in 5  ).
|
din cate stiam eu era doar Alan Rickman si Robie Coltrane si ei au discutat despre HP 7 , Alan are si motiv serios , in functie de "adevarul " acela ascuns despre Snape is va construi rolul in OOTP . Cat despre Emma Thompson ... Va juca in OOTP ? :shock: :shock: Big time shok ... nu am auzit absolut nimik .
Everything is going to change now isn't it?....odata cu renasterea lui Voldemort se declanseaza sciziunea in lumea vrajitorilor si in plan mai mic si in scoala intre sustinatorii lui-Devoratorii Mortii si famiile lor...familliile au un rol f important in viitor in 5, 6 si 7 si "the good guys" grupati in jurul lui Dumbledore si a organizatiei sale paramilitare  Ordinul Phoenix....incepe Vold WAR II si practic cu 4 asistam in acelasi timpla momentul de apogeu si maxima stralucire a lumii vrajitoresti (se organizeaza turnee internationale, festivitati de mare amploare si se mentine inca o situatie de calm si aparent "control") cat si la inceputul declinului-miscari subversive, renasterea Dusmanului..in other words "the devils are inside the walls"....in 5 si 6 declinul duce la haos, ton mult mai grav, morti care cresc exponential si in genral insecuritate la extrem.
|
Prea multe speculatii in ceea ce priveste HP 7 ... mishto descriere organizatie paramilitara ... saracu Ordin :lol: Cred ca urmatorul film va avea tot PG , macar in afara ca in Romania si GOF e AG . Si scena de la minister e doar unul dintre motive ( asta cu siguranta nu au cum s-o taie , ca ar cam trebui sa taie moartea lui Sirius si e o chestie destul de importanta ... dar nu ma bagati in seama ca e spoiller

)