View Single Post
Old 09 Dec 2005, 20:49   #58
Faenor
Veteran

Faenor

Am citit si cartile...asa procedez cu toate ecranizarile ....momentan termin Narnia7 ....problema e ca scenaristul si-a luat o mare libertate cu personajul (gen aparitia in prima scena alaturi de Sobo, ignoranta tatalui in legatura cu evadarea fiului de la Azkhaban-cu un an inainte evadarea lui Sirius starnise isterie si acum nimeni nu-si da seama? nu prea tine da whatever-, finalul in care Juniorul e retrimis in detentie in loc sa-l pupe dementorul) si mi-este greu sa inteleg daca modificarile au fost facute si cu un alt scop in afara de cel de a decongestiona povestea, adica daca ne putem astepta ca Barty Crouch Jr sa revina intr-unul din filmele urmatoare-ceea ce e destul de putin probabil totusi.
A propos Imelda Staunton pare intr-adevar o alegere f buna; eu inca mai astept casting resultul pt Tonks si Bellatrix...exista la un moment dat pe un site dedicat seriei un poll asupra a ce actori britanici inca neangajati in proiectul Harry Potter li s-ar putea propune un rol pentru partile ramase: cele mai vehiculate variante erau: Judi Dench-Augusta Longbottom(aka Neville's Gran), Christopher Lee (Rufus Scrimgeour), Kate Winslet (Tonks) :huh: , Helena Bonham Carter (Bellatrix), Ian McNeice (Professor Slughorn)