View Single Post
Old 09 Dec 2005, 05:25   #510
silver_boy
Guru

silver_boy

Originally Posted by Pitbull:
Sau, îsi închipuie cineva cä am s-astept pân-la pulivarä ca sä trimit proiectul la concurs! Nu, pe bune, chiar asa de papagal am dat impresia cä as fi? Oh, dar vä multumesc! (De parc-aveam eu de gând sä sed popândäu si s-astept aprobarea cuiva ca sä trimit la concurs dosarul - la anu' si la multi ani! )

La concurs poti sã trimiþi ce dosar vrei tu, dar nu acel dosar care cuprinde o idee, un concept ºi niºte personaje care nu-ti aparþin! Înþelegi, sau vrei sã-þi desenez în Paint? Casa Creatorilor e un concept care nu-þi aparþine, intriga, definitã prin synopsis, personajele definite la rândul lor prin anumite însuºiri care le individualizeazã. Dacã lucrurile astea se regãsesc în acel dosar pe care l-ai trimis cu numele tãu cum bãnuiesc cã ai fãcut-o, se cheamã furt intelectual. O chestie reprobabilã ºi urâtã. Care atrage dupã sine anumite consecinþe.
Habar n-am ce-ai trimis din moment ce o dai evaziv in diverse si timpuri probabile, si nici nu mã intereseazã atâta timp cât nu valorificã ilicit o muncã care nu-i apartine. În rest demagogie, proletarisme, vãicãrealã, copy and paste-uri, si una peste alta pe onoarea mea dacã inteleg, în fond, tu ce Dumnezeu vrei cu toate astea? Simpatia publicului, compasiune? Am si eu în arhivã vreo douã trei conversatii cu tine, cum ar fi sã le arunc aici pe forum, sã le dau interpretãri...? la ce bun? ca sã dovedesc ,ce? Aia cu "cine vrea sã-mi trimitã pm-uri" ca tu sã le trimiþi variantele 1 2 ºi 3 ...e tare , lol.
Well...
We wish you a marry Christmas
we wish you a marry Christmas
we wish you a marry Christmas
and a happy new year.
Good tidings to you
wherever you are
good tidings for Christmas
and happy new year.