View Single Post
Old 08 Dec 2005, 23:53   #52
Felix
Senior

Felix

Originally Posted by Faenor:
si nu prea am inteles de ce ramane villain-ul in viata ca si cum l-ar dori pt o noua prezenta mai departe. :? ..which not only goes against the books, dar nici nu prea are mult sens, tinand cont ca urmatoarele volume aduc inca o tona de bad guys memorabili.

Villain fiind ? ......

Au taia foarte mult din carte , e cea mai mare de pana acum ( sa vedem cum se vor descurca cu OOTP ) si ar fi asa : familia muggles a lui Harry ... a disparut , scene de la familia lui Ron , campionatul , spiridusul de casa a lui Barthy Crouch , SPAS ( asta e o chestie facut de Hermione pt apararea drepturilor spiridusilor ) , toate orele de curs , intalniri cu Cho , Olivander , Ludo Bagman etc . Si au inlocuit scenele taiate foarte inspirat cu scene de legatura : Neville il ajuta in proba 2 si nu Dobby . Rita dispare pur si simplu ( fara ajutorul lui Hermione ) , Sirius ii da toate explicatiile fara sa fie nevoie de mai multe intalniri , Hagrid si Madame Maxime trec peste momentul "uriasi " fara concedierea lui Hagrid , iar Harry isi spune poveste din cimitir direct pe stadion si nu in biroul lui Dumbledore .
Cat despre film :
Am ramas placut impresionat de scena din cimitir. E frumos duelul dintre Harry Si Voldemort , are o anumita eleganta , poate data si de eleganta lui Voldemort , imi place cum se misca , miscarile lui sunt un dans , si desi stiu ca ele e the bad guy , modul in care "danseaza " m-a atras Si desi fiecare miscare a lui inspira moartea nu pot sa ma gandesc la un dans cand se misca . M-a impresionat si felul in care a reusit Ralpf Fiennes sa redea exact trasaturile lui Voldemort ... inteligent , dar rau ( After tonight if someone will speak about you will speak only how you beg for death , and i ,being a merciful lord, i oblige )