Nu munca depusa pentru realizarea Demo-ului o contest.
Contest exhibitionismul lui Pitbull, joasa lui moralitate, contest festivismul cu care ii place sa se acopere all the time, apetenþa asta leºinatã de guru devitalizat care-ºi cautã adepþi, contest meschinãria pe care o simt aproape organic mustind în el. Iºi închipuie cineva cã filmul a fost fãcut ºi pentru ceilalþi ??? κi închipuie prost! Pe canavaua lui, Pitbull visa sã revinã acolo unde de fapt n-a fost niciodatã. Nu-l interseazã nici de Silver, nici de X nici de Y. ªi s-ar lepãda de oricine oricând dacã interesele proprii i-o cer.
Mã mir de unde are optimismul ãsta "cavernos", crezând cã cineva i-ar (mai) da un film pe mânã.
Iar mesajul ãla care începe cu "Ghiþiºor" ...mã laºi?
Si-n definitiv Pitbulle... care e problema ta ?
Ca n-ai trimis un demo filmat la un concurs de scenarii ?
Ca sã vadã lumea bunã ce "Tarkovskian" eºti tu?
Cã nu s-a intamplat... CE ???
Cã n-am acceptat jocul tãu de arlechin impotent? Pãi nu l-am acceptat! Normal cã NU, atâta timp cât mai sunt capabil de o judecatã criticã sãnãtoasã, atâta timp cât tu închei un script cu o secvenþã... parodicã? din surprize-surprize, în care toatã lumea se imbrãþiºeazã cu toatã lumea...Mã laºi?
Unde e toleranþa unui "creator" mai batrân care înþelege ºi lasã liber tânãrul sã greºeascã, care il ajutã dându-i libertate, ajutându-l sã fie, lãsându-l sã fie... Unde e Pitbulle "înþelepciunea" ta?
Vroiai sa trimiþi la TVR scenarii? Pai pune mana si scrie ceva care sa-ti apartinã...NU MAI FURA CA UN ORDINAR
Demo-ul ãla chiar nu te-a învãþat nimic?
Evident cã nu de traiectoria "documentaþiei" imi fac eu griji, fie ºi douã rânduri dacã scrii mã simt liniºtit. Glumele tale sunt din trofoblast.
(ia verificã, asta ºtiu ce înseamnã?)
Problema e alta: ca scenaristul are niºte drepturi de care nu-þi poþi bate joc, pe care nu le poþi fura cã aºa vor muºchii tãi de ectomorf....vroiam sã mai continuui, dar mi-am adus aminte cã trãim în România, deci, se poate...