View Single Post
Old 08 Dec 2005, 07:25   #503
silver_boy
Guru

silver_boy

Mihnea aka Pitbull,
Casa Creatorilor ca idee, concept, tipologii, imi apartin mie si lui Cartman. Varianta initiala de scenariu, pe care tu ai brodat ulterior in stil proletcultist, a fost inregistrata la Dacin Sara, inainte de existenta acestui topic, inainte de orice discutie si ne APARTINE in chip legitim, cu acte. Mi-e cu neputinta sa cred ca ai avut nesimtirea sa trimiti cu de la sine putere la un CONCURS NATIONAL un scenariu care nu-ti apartine, pe un concept deja livrat de care esti, eminamente, STRAIN. In toate formele in care poate fi gandit termenul asta. E incredibil de câtã ipocrizie esti capabil vaitându-te ca o mironosiþã pe forum de obstructionisme iluzorii, cersind compasiune, distribuind voalat invective si cautand intr-un stil bogumilist, maoist, "aliante". Am dreptul sa trimit ce vreau la un concurs de scenarii atata timp cat o fac pe munca mea, pe timpul meu si pe-o idee, care-mi apartine in totalitate. Am dreptul legitim sa spun NU atunci cand un lucru care corespunde structurii mele e alterat pana la caricatura. Iar Dumneata n-ai voie sa incerci sa te vinzi prin delegatie, iar daca o faci - o faci abuziv si trebuie sa suporti consecintele. Voi scrie TVR-ului anuntandu-i de furtul tau intelectual. Nu-i asa ca pe talonul de inscriere ai pus numele tau? Cu ce drept? Cu ce drept trimiti la concurs un scenariu care NU-TI APARTINE? Ai avut acordul meu ultim? Imediat dupa ce te-am anuntat ca am decis sa nu trimiti varianta de serial ai postat pe forum in stilul tau penibil si festivist, cu un aer sumbru declarand "moartea" proiectului, impânzind forumul de cruci, lalaind slujbe de pomenire, autoflagelandu-te in public, cabotin, lesinat dupã reclamã, dupã adepþi...SI TOTUSI TRIMIÞÂND CU DE LA SINE PUTERE UN SCENARIU CARE NU-ÞI APARÞINE, PROBABIL SEMNÂNDU-L CU NUMELE TÃU...( sau ai mai pus, ca pe genericul filmului nume cunoscute de la care sa te revendici), Pe cine încerci sã prosteºti?
Nu stiu daca mai e loc sa ma intrig, sã-mi manifest stupoarea...
Asa aratã probabil frustrarea unui "regisor" care a mai masacrat scenarii la viata lui, care a facut carnagiu din propriile filme ca regizor, care se agata ca o lipitoare de ideile celorlalti pt. ca e pur si simplu uscat pe dinlauntru, meschin, grobian, urât... Lasa-ma Mihnea aka Pitbull sã mor in amatorismul meu si sa (n-a) ajung sa pretuiesc profesionalismul tau "Ed Woodian"...

Pana una alta ai comis un lucru slinos de care intr-un fel sau altul va trebui sa dai socoteala. TE ASIGUR!!!