Faima, femei, admiratori, limuzine, sampanie care curge rauri....
Si uite asa s-a dus de rapa. Nu-mi vine sa cred ca de la entuziasmul initial s-a trecut direct la lehamite. Ca n-a fost timp, ca n-au fost bani, ca n-a fost inspiratie, ca n-a fost... Scuze si iar scuze. Important e ca episodul s-a filmat. Asta a fost ce s-a dorit. A vrut sa fie acel ceva care dadea un plus de sansa "Casei Creatorilor". N-a iesit ce ne-am fi dorit. Si ce? Se putea mai bine cu ce am avut la dispozitie? Sincer nu cred.
Inca de cand se apropria ziua inceperii filmarilor au inceput sa apara si problemele. Alea grave care in cele din urma au dat totul peste cap. Noroc cu Pitbull care a gasit solutii salvatoare in ultimul moment. Speranta a murit de cand Silver si Cartman au zis ca nu sunt multumiti de ce a iesit si ca vor sa schimbe "pe ici pe colo in punctele esentiale". S-a gasit o solutie si pentru asta. Sa mergem cu pilotul si cu varianta refacuta de scenariu. Nu s-a aprobat din cauza ca pilotul filmat "nu-i reprezinta". Pana la urma s-a decis sa se trimita doar varianta noua fara episodul pilot. Le respect decizia si le urez succes. Sa nu-si piarda increderea si sa continue. Sa continue si sa continue... La asta sigur vor avea succes.
Oricum BAFTA!
O poveste romaneasca adevarata