View Single Post
Old 02 Dec 2005, 16:35   #50
Faenor
Veteran

Faenor

Vazut HP 4.0 ....ca impresie generala mi-a placut aproape la fel de mult ca 3...sunt 2 stiluri diferite si nu prea pot si comparate desi fac parte din aceeasi serie-la Cuaron e mai mult un film de atmosfera, realism magic sud-american, un film intim (daca putem vb de asta si intr-o serie atat de comerciala)/la Newell epic care ne aduce din nou pe firul intamplarilor (usor neglijat in 3), plin de actiune, umor mai putin, un inceput de drama si suspence(oarecum ratat la capitolul din urma). In rest efecte speciale bine integrate, muzica placuta, dar nu memorabila, joc actoricesc bun-de la cei consacrati (chiar mi-a parut rau ca nu am vazut mai multe scene cu Maggie Smith, Alan Rickman sau Ralph Fiennes-interesting as Voldy by the way )....astept episoadele urmatoare sa vad incotro se duc acum ca seria a crescut si "everything is going to change "
As fi vrut sa vad mai mult din World Quidditch Cup :hmm: si nu prea am inteles de ce ramane villain-ul in viata ca si cum l-ar dori pt o noua prezenta mai departe. :? ..which not only goes against the books, dar nici nu prea are mult sens, tinand cont ca urmatoarele volume aduc inca o tona de bad guys memorabili.