Originally Posted by Alex Leo Serban:
in spite of that (imagine & muzica i mean), nu l-as revedea nici mort: tanti asta, denis, e genu de facatura a criticii franceze ifosative gen cahiers..., care n-are nimic de spus & o spune confuz. am mai vazut de ea 'beau travail' (alta laba!) si inca unu, am uitat titlul, cu un serial killer gay & negru... puah!
|
imaginea: agnes godard (for the records)
nene, ce sa zic... halal critica

i think u missed sth -
atmosfera. you just tell a story cum ai perceived-o tu + comentarii de sa cada mustele de pe pereti, gen:
Quote:
ce, credeaþi cã-i "ronþãie" la figurat?!
final care vine atît de hodoronc-tronc încît crezi cã a trecut acceleratul ...etcetcetc
|
*wannabe funny guy*
povestea how u put it, e ca o poveste perceputa de catre copii prosti :? (no offence), adica naiva, simplista, lasand deoparte chestiile "confuze", relatiile dintre personaje etc. motivul bolii, dorintei, obsesiei&co - centrale in perceptia lui TED (mai importante decat firul narativ) - nici nu te obosesti sa le mentionezi.
vreau sa spun, nene.. treaba ta ca nu ti-a placut. ca lu ambra.. nu ti se poate schimba opinia, cu vorbe a posteriori. e ok. DAR nu mi se pare ok, felul in care dai cu kaka, oarecum incompetent (sorry, dar asa pare). arunci insa critici catre cahiers (personal nu cunosc, yet) to show off, pathetic.
Quote:
voila! 
|
ps si mie mi s-a parut comentariul cu "vampire" a misunderstanding - canibalism pur