Perceptia sensibilä a lui Herbie a nimerit la fix.
Dar ceea ce observä el nu se rezumä numai la partea finalä a povestirii. Imi aträgea atentia adineaori, într-un m.p., cä am fäcut si eu destule greseli - si, recunosc, le-am fäcut...
Primul semnal de alarmä l-am receptat în timpul acelei fenomenale nopti-maraton cu
Bagheera... reactiile atât de refractare fatä de eforturile dezinteresate ale unei profesioniste de a împärtäsi din cunostintele, experienta si opiniile ei. Dar, cum noaptea pusese într-adevär la grea încercare nervii tuturor, am gäsit de cuviintä sä acord circumstante foarte atenuante.
Insä a urmat si infernala säptämânä dinaintea începerii filmärilor, cu toate sabotajele, iresponsabilitätile si plutirile ei aeriene... culminând cu seara de 2 septembrie când, cu trei zile înainte de filmare, proiectul a intrat în moarte clinicä. ATUNCI am fäcut greseala cea mai mare - m-am läsat convins si l-am cuplat din nou la aparate, desi întelesesem clar cä pe-aläturi pândea doppelgänger-ul sotului lui Terri Schiavo, cu mâna pe heblu...
A observat cineva povestirea lui
"Bubu", pe care am postat-o în Cafenea > Fabule cinematografice, pe data de 26 octombrie? Uite-o aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...art=175&hist=0
Oare ce anume mi-o fi amintit mie de
"Bubu"...?
Nota bene la paragrafele concluzive.