.sa vedem ce parere au si vizitatorii site-ului cinemagia. pareri sincere, macar. permiteti sa spicuiesc?
Quote:
Spectator dezamagit
Nu cred ca este cineva in masura sa zica daca publicul roman merita sau nu merita un asemenea film. Personal, cred ca termenul ”film” se cojunga neapat cu verbul ”a vizona”, ceea ce vorbeste despre importanta publicului în sãli. Nu faci filme numai pentru critici sau numai pentru festivaluri, ci si /sau mai ales/ pentru public. M-as bucura sa revenim la timpuri cand la Cannes se vor premia din nou filme precum Kramer contra Kramer, de exemplu, nu unele atat de teziste precum cel al lui Puiu. Nu este rau ca filmul lui Puiu are un mesaj, este rau ca este tezist. Iar replicile care ataca sistemul sunt atat de evidente, incat ti se face jena.
|
Quote:
Bradley
Sunt de acord cu toti spectatorii dezamagiti.
Asta e film de Oscar????
Mai bine faceau un documentar, poate avea mai multe sanse de a transmite un mesaj direct Ministerului Sanatatii.
Oricum, cei ce fac acum filme in Romania sunt departe de Hollywood.
Pariez ca 10% din cei ce viziteaza site-ul sunt mai talentati numai ca nu li se da nici o sansa.
Merita sa mai revin cu un mesaj?
|
Quote:
roxi_20
ste cel mai prost film pe care l-am vazut in viata mea.Cred ca putea fi facut si de un amator.Nimic interesant,nimic care sa te tina in suspans,nimic care sa te faca sa il urmaresti.Ma asteptam la mai mult...este un singur fir de actiune...nu este creat pe mai multe planuri...sa fii avut mai multe idei si scene paralele,nici un punct culminant...nimic.Cred ca nu merita nici macar o stea
|
Quote:
Beretas
Intr-adevar ce bun exemplu si ce rezumat al Romaniei de astazi,nu?Cum spunea cineva: "dam strainilor exact ceea ce vor sa vada".Oare asta ne caracterizeaza pe noi?Doar asta?Incat sa faci un asemenea "elogiu" printr-un astfel de film?Atmosfera asta de imbacseala,de mizerie este prea exagerata.Plus,ma indoiesc ca intre doctori exista un limbaj atat de presarat cu expresii de argou.Gen: ii dai o bormasina in cap si gata..
Din fericire am ocazia sa observ de aproape viata in spitale,si nu e chiar asa cum o arata filmul.Dupa domnul Puiu toti doctorii sunt niste incompetenti,niste aroganti si niste amatori.S-a exagerat mult prea mult.Si tot bine zicea cineva: de aia a si luat premiu la cannes.Ca tot juriul s-a minunat probabil de sistemul foarte gaunos al sanatatii...
|
.bineinteles, sunti si unii care zic de bine. dar punctul lor de vedere nu e nici pe departe atat de fascinant.