View Single Post
Old 06 Nov 2005, 23:17   #9
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut si eu azi Innocence si mi-a placut super mult. m-a stresat un pic genericul de inceput care mi s-a parut foarte plictisitor...dupa ce l-am vazut m-am gandit ca cine incepe cu un astfel de generic, continua intr-un ritm alert ca sa nu adoarma spectatorii, dar ce sa vezi, urmeaza o suita de cadre statice si zici ca te uiti la niste fotografii. apoi incepi sa-ti dai seama ca regizoarei ii place sa povesteasca lucrurile mai altfel si filmul incepe sa te prinda. Mi-a placut ca personajele comunica mai mult prin priviri si gesturi decat prin cuvinte, mi-a placut modul in care este tratat un subiect destul de grav si serios si mi-a placut faptul ca fetitele vin in casa intr-un cosciug.

Am vazut apoi Feux Ruges. Nu stiu daca mi-ar fi placut mai mult daca nu l-as fi vazut dupa Innocence, dar asa, mi s-a parut lung, previzibil, plictisitor, cu mult prea multe cuvinte si foarte cuminte realizat avand in vedere ca personajul principal e 70% din film, beat. Subiectul chiar ar fi permis o abordare ceva mai subiectiva, sa fi intrat mai mult in starea personajului, sa-i fi simtit mai mult regretele. Dialogul face legea in filmul asta.

Seara mea s-a incheiat cu Violent Days - Dry, de la care eu ma asteptam sa fie ceva in genul Almost Famous, nu stiu de ce. Insa nu numai ca filmul nu reuseste sa trasmita nici un fel de sentimente legate de perioada rock& roll-ului dar practic nu are nici o idee. N-am reusit sa inteleg ce se vroia de la mine ca spectator. E drept ca am ratat inceputul, dar n-am gasit nici un motiv care sa ma faca sa nu regret ca mi-ai pierdut o ora uitandu-ma la film. N-am simtit personajele, n-am inteles de ce actioneaza cum actioneaza, n-am inteles finalul, n-am simtit nici atmosfera.... mi-a lasat un gust amar.