Originally Posted by Alex Leo Serban:
1. 'raging bull' e in-yr-face-stylized & so-much-scorsese; one needs some new approach now & then...
|
E brutal, e masculin, e cu momente psihologice cu nervii dati la maxim. Si Cinderella Man a dat-o stilizat, cu flash-urile alea hoate, dar tot nu m-a impesionat ca boxul facut de Scorsese, cu atitia ani in urma. Si, daca e vorba de new approaches, Snatch ce are?
2. what's wrong cu 'biopic livrat in melodrama'?? ai probleme cu melodramele, sau numai cu alea livrate?
|
Cu melodramele in general. In cazul particular, cu flash back-urile din timpul meciului, cind regizorul a ales sa il motiveze atit de facil si perimat pe Russel Crowe: amintiri cu saracia cea rea, care il vor face sa se ridice din morti si pe multi sa ii potopeasca cu felii. Cu sotioara lui grasuna si casnicuta si copiii lor care se incalzeau cu lemne de foc rupte din garduri.
3. de unde stii ca 'ieftina'? i bet c-a costat o carutza de bani...
|
Am ris.
4. bai, n-aveti pic de SUFLET! si daca de la alde korben nu mai e nimic de asteptat - he's the definitive movie-mutant 4 the next generation -, de la alde voi astia, wongkarwai fans, i still had hopes...
|
Pai stai asa ca nu-i asa: la Gladiator m-a impresionat felul cum taia el capatini, cit era de barbat, razboinic, asea, si cum murea el si avea ultimele viziuni cu casa lui, si cu sotia care il astepta in cartierul lor de pe Cimpiile Elizee. Dar in asta, ce sa ma impresioneze? Ca lucra pe santier cu mina rupta in trei locuri? Pai eu stiu fotbalisti care joaca si mai accidentati de atit.