nu ºtiu ce atîta tam-tam la festivalu ãsta (lume cãlcîndu-se în picioare în salã, coadã la bilete pînã în stradã, ambasadori ºi regizori invitaþi...). cred cã Bãsescu e de vinã cu Axa lui.
Dead Man's Shoes 7,5/10 cam banal subiectul (un tip care îºi rãzbunã un apropiat omorîndu-i pe ceilalþi) dar superb. Foarte potrivit interpretul criminalului. Mi-a adus aminte de Seven.
Frozen 7/10 psihologic ºi patologic. foarte bine jucat.
Orlando 5,5/10 enervant dar are un dram de originalitate. mi-a plãcut mai mult spre final. pentru imagine e nota atît de mare, în rest e rateu cum zice Korben
Creep 5,5/10 are ceva suspans. bine închegat pt un horror de serie: metrou, mutanþi, ºobolani, chestii...
Code 46 5,5/10 m-am sãturat de genul ãsta de filme cu viitor, clone, ºters memoria bla bla. tot film de serie. sunt niºte idei care nu merg în filme. merge sã meditezi la ele, poate merg în literaturã, dar în film nu s-a reuºit pînã acum nimic convingãtor. În schimb, are niºte planuri de ansamblu superbe: cu oraºul ºi cu deºertul.
la Man who Cried ºi Yes am ascultat sfatul lui ALª ºi le-am sãrit, mai ales cã dupã ce am vãzut Orlando nu-mi mai doream altceva de tanti Potter.