View Single Post
Old 02 Nov 2005, 19:51   #19
BeNnY
Guru

BeNnY

In ordine alfabetica.

Creep - 3/10 - Franka Potente persecutata de un tip cu multiple scolioze si boli de piele, fugit din clipurile lui Cunningham pt Aphex Twin. Persecutata pentru ca vrea sa se intalneasca cu George Clooney si drept pedeapsa-i sunt omorati prieteni si e atacata si tarata prin metroul londonez. Tipu cu probleme de piele pesemne ca se plictisea pe-acolo asa ca a inceput sa incuie oameni in custi si sa-i intepe cu o tepusa si sa faca diferite prostioare cu ei. Oricum am scris mai mult decat trebuia. Nu e fun.

Dead Man's Shoes - 10/10 - Despre asta scriu mai pe larg si poate pun si aici textul. Poate nu. 10/10, oricum.

Fakers - 8/10 - Comedioara draguta si britanica fara nici un fel de pretentii. E ce vrea sa fie si atat.

Orlando - 7/10 - Pentru ca se pierde la un moment dat. Sau ma pierde pe mine. Imaginea si atmosfera misto, dar overall foarte plictisitor si lent si neinteresant. Si de ce sex cu Billy Zane?! Tilda Swinton foarte tare. La The Man Who Cried nu am putut sa intru pentru ca se vandusera toate biletele de mult si si-afara era o multime uriasa. Sally Potter si ambasadorul nu stiu care, ce poti sa faci.

Scurtmetrajele majoritatea misto, la fel si animatiile.