Originally Posted by victor:
Faci misto probabil, nu a fost nici un film "excelent" anul asta
|
of course, excelenta e doar "grila de toamna" for ya, huh? cate filme de anul asta ai vazut tu? ce mai e nou pe HBO?
termenul expirat/batrin/bolnav etc. e parte dintr-o discutie mai larga, s-a mai folosit pe-aici cu referire la regizori also, morala e never underestimate an artist, nu stii de unde renaste inspiratia si revine in spotlight; take John Travolta f.i. , cat a stat "pe tusa" intre perioada disco si Pulp Fiction, nu se pun la socoteala toate productiile de mana a doua prin care a aparut in between just to keep himself busy;
de unde poti deduce ca de fapt m-am referit apreciativ la RDJ, pe care sincerely nu mi-l amintesc din nici un film prin ultimii ani, nici din NBK de acum o suta de ani, nici din Eros macar care l-am vazut anul trecut..deh, am si eu memorie limitata si selectiva, retin doar ce ma intereseaza si imi place;
altminteri excelent filmul (Kiss Kiss) excelenta prestatia lui musiu RDJ, as I said, cu cele sapte-opt filme noi care-l asteapta sper numai sa fie la aceeasi inaltime, Val Kilmer nu se remarca aici in mod deosebit, dupa cum nu mi-l amintesc sa se fi remarcat nici prin altele more recently;
cat despre noi, you keep a watch on that TV guide I'll hit the popcorn bar! :hmm: