View Single Post
Old 29 Oct 2005, 19:11   #390
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by notorious:
Originally Posted by BeNnY:
Tu esti asa gen totally no fun.
taci, mai, pustiulica ! acu' cateva zile te dadeai tu mare ca imi stergi postarile in care il 'jigneam' pe ogto. esti asa de involuntar amuzant.
-pushtiulica asta uita ca eu il stiu pe nightwane si cand o sa inceteze sa vorbeasca mot a mot ca el si pana in momentul in care va veni cu ideile si parerile lui proprii si nu ale lui nightwane, vorbele sale vor avea 0% rezonanta in fata mea... e un cacacios mic care ar trebui lasat sa posteze ceva serios doar la copy/paste-uri si dadaisme.
-korben knows this as well, he knows nightwane better then me... frankly benny esti patetic de fiekre data cand postezi pe forum si recunosc cate ceva ... din nightwane. doar ptentru ca ii pacalasti pe cei de pe forum asta nu inseamna ca prostesti in masa...
-cand si tu si ogto o sa incetati sa sugeti la TZATZA lui nightwane si a lui ambra atuncea sa veniti cu drept de replica da?
-a little preview of nightwane talking:
Originally Posted by BeNnY:
Tu esti asa gen totally no fun.
-asa ca "evasive action" din calea mea ciutan prost!
-acest topic este despre revista si pot sa comentez ce vreau, cand vreau, unde vreau si despre cine vreau eu ...