Originally Posted by DeeAnnah:
Am vazut Velvet Goldmine destul de recent si trebuie sa recunosc ca mi-a placut. Nu neaparat printr-o prestata deosebita a actorilor. Mi-a placut deoarece dezvolta un subiect care ma atrage: ascensiunea si declinul unui rockstar. Desi nu este unul din cele mai bune filme pe aceasta tema, este cu siguranta cel care mi-a ramas in memorie. In primul rand, deoarece povestea este, in esenta, un fanfiction. Mai exact, un slash (fiction care se refera la 'relatii' intre doua personaje masculine)
In plus, filmul a fost plin de glamour, de fetze frumoase (actorul principal m-a facut sa nu imi pot lua ochii de pe ecran nici o secunda) si muzica alternative (apare si Brian Molko alaturi de restul trupei sale Placebo la un moment dat) si ceva oldies. Exact pe placul meu. Mi-a mai placut si faptul ca a inventat o noua etapa in evolutia muzicii, cu tot cu infulentele asupra tinerilor.
All in all: mi-a placut, si sigur o sa il mai vad de cateva ori!
|
In primul rand...Care actor principal?...Ewan McGregor sau Jonathan Rhys-Meyers?...sau pe personaje....Curt Wild sau Brian Slade?....
Si cea mai mare intrebare...Unde l-ai vazut?