Monster..vazut
Gangs of NY....vazut
dar............cine

se gandeste sa le puna la orele 1-2 noaptea?! si la orele 20;21;22 sunt programate toate aberatiile date evident de n;t;z;@...in reluare ,de care sincer s-au plictisit si cei mai mici dintre aia mici.
Alte probleme cu grilele de toamna(iarna sau alte anotimpuri) ar fi emisiunile cu figuri triste( Pepe;Dan Negru;A.Marin....

)care ne baga in depresie....indiferent de anotimp ,si mai cred ca ar trebui facut ceva si cu telenovelele romanesti(butonam nevinovat la telecomanda si apare brusc o cucoana bocind pe ecran- m-am speriat ,si m-am inecat cu marul pe care-l mancam.......concluzia :telenovelele sunt nocive ).
Serialul "La bloc"+cel cu abrambutite...revin obsesiv si neinspirat, sa ne toace nervii si asa obositi......de emisiuni gen Lori ,Lora sau p'acolo...nu pot sa spun decat Doamne'ajuta(sa se termine cat mai repede..evident)....am vazut cateva minute (fiind prea stupefiat-socat ,sa fac vre-o miscare) unde Loredana se conversa cu Ramona Badescu pe tema :bijuterii;pantofi;"rochite"...si alte chestii inteligente.
Trist ,foarte trist ce se intampla pe la tv.....chiar nu mai exista imaginatie sau am devenit un popor de cretini?!(n-am mai adus vorba de emisiunea lui "brother" Ernest si de eternul Mircea "Playboy" Radu....ca deja devine dureros).
Poate cei care se ocupa de chestiile astea se vor indura de suferinta noastra si vor reconsidera GRILA(vreodata in viitor poate.......)
Speranta moare ultima !!!!