sa incepem cu noutatea, ca asa e in presa...am vazut primele 5 episoade ale sezonului 2...stiu ca nu toti se vor oftica, dar macar sunt sigura ca exista cativa fani pe acest forum care vor face acest lucru...si ce ma bucur...
so, ca sa nu incep cu "deci"...primele 2 episoade de baga intr-o ceatza mai mare decat te-a lasat sezonul 1, dar apoi se mai linistesc apele...cel putin episoadele 4 si 5 au fost de-a dreptul plictisitoare (nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca s-a schimba regizorul sau scenaristu...o sa verific si o sa va spun daca am dreptate sau nu)...
eu sunt un fan al acestui serial dar, totusi, nu as vrea sa dureze prea mult ca mor...daca e sa gandim logic, atunci cand a fost lansat lost s-a batut la globul de aur cu un alt serial "Nip Tuck" - Prietenie pe muchie de cutit a fost traducerea romaneasca...din nefericire, premiul nu a fost castigat de lost...ce vroiam sa spun, de fapt, este ca Nip Tuck a ajuns la sezonul 3 ( care a fost lansat cu o zi inaintea celui de-al doilea sezon din lost)...adica e o lupta reala intre ele...so, ma indoiesc ca lost se va termina inaintea lui, sper doar sa nu o lungeasca doar de dragul de a fi in continuare in lupta...oricum, din informatiile pe care le detin, lost va incepe pe axn in ianuarie 2006...asa ca cei care nu se impaca prea bine cu torentii mai au de asteptat...
aaa....sa nu uit, nu ma provocati cu intrebarile ca imi va fi greu sa ma abtin sa nu va povestesc...
|