View Single Post
Old 17 Oct 2005, 12:39   #16
punkeestoo
Novice

punkeestoo

Stiti replica aia din "operatiunea <<monstru>>" cu "Ne pierdem vremea cu atitudini teatrale" ? Cam asa e si subiectul asta. Constat ca pavel corutz sau cum il chema pe ala nu a murit de tot, cum speram eu... Ne place sa ne "masturbam" asa la gandul ca ne avem originile intr-o civilizatie superioara, cel mai probabil "cea mai superioara" (ceea ce poate e adevarat). Suntem mandri, ne place sa ne gandim ca aia erau poate amfibii, ca omu' din atlantis, care de fapt erea bobi din dallas, ca miscau muntii cu mintea. Pe mine toate chestiile astea, daca or fi adevarate, nu fac decat sa ma simt mai jenat ca fac parte dintr-o natiune care acum e ciuca flegmelor in europa. Uitam ca de sute de ani ne-am lasat incalecati de toti, numai cine nu a vrut nu ne-a ... Uitam ca am lasat niste dobitoci sa ne conduca, si ii lasam in continuare ("Who are the ones that we kept in charge?Killers, thieves, and lawyers" zice Tom Waits undeva). Noi, romanii, suntem in proprii ochi natiunea probabil cea mai napastuita de altii : pe noi ne-a defavorizat pozitia geografica, noua ne fura ungurii ardealul incet-incet, la sacosa, il trec peste granitza, pe noi ne insala evreii la bani, pe noi ne fura arbitrii la fotbal, nu m-ar mira sa aflu ca cineva ne-a furat biberonul la gradinita istoriei. In tot timpul asta noi stam cu paiu'n gura si fluieram a paguba, facem misto si ne uitam la ceas sa vedem cat mai e pana se termina ziua de lucru si cat mai e pana in week-end.

Zicea cineva ca am fost leaganul civilizatiei europene. Cu ce ma incalzeste pe mine sa stiu ca dintr-o asemenea pozitie am ajuns cum suntem acum, de joaca astia cu noi pase-pase-gol ? Mi-ar placea f mult sa aud cat mai putine texte de-astea cu "ce jmekeri eram noi, taiam lemne fara sa miscam un deget, doar ni se umfla o vena pe frunte" si sa vad mai multi oameni care isi vad de treaba. Sau si mai bine, sa prind un dac de-asta adevarat, si sa-i f... eu muma-n c... ca au disparut cu intelepciunea lor absoluta si ancestrala si ne-au lasat sa ajungem neamu asta amarat care suntem acum.
Scuze ca am scris mult, dar m-am "inervat" un pic
punkeestoo is offline   Reply With Quote sendpm.gif