ei bine, nu!
a fost redeschis...
i guess one should define 'penibil' first.
dupa definitia mea, 'penibil' este cel/cea (aici: 'essor nougier') care dezvolta o obsesie paranoica in privinta unui individ (= eu) si care o tine langa cu 'argumentele' alaturea cu drumul, in pofida oricarei evidente (in paranteza fie spus: in postarea de la 'als la tvr cult' el se lua si de ogto ca are coshuri pe fata!!! :w00t: ).
nemultumit ca nu i-a iesit pasienta cu pozele trimise lui nume - si ajunse, apoi, la 'atac'; btw: in urma amenzilor primite de la orda & cncd, 'atac'-ul a fost nevoit sa retraga pozele de pe site... -, 'essor nougier' pluseaza (ce altceva i-a ramas??).
indiferent de numele pe care si-l pune pe forum, este acelasi - basically - care a mai produs, in trecut, topicuri atit de 'inteligente' precum 'cit de mica e a lui als', etc etc. ce nu stie este ca nume mi-a trimis mp-urile lui 'demascatoare' si ca eu
stiu - deci - ca e una & aceeasi persoana: 'stilul' il tradeaza de la o posta!
in fond, individul e un caz banal - de dusmanie patologica -, dar cred ca urmarirea 'metamorfozelor' sale onomastice este destul de entertaining ('detective-story'-like) pt a merita mai curind consemnarea decit resemnarea...
de aceea l-am rugat pe emi sa redeschida topicul!
it should be fun
or not.
PS pls someone tell jay ca, dupa ce am scris ca nu dialoghez cu el, orice reactie a sa este lovita de nulitate?
as for airlight - well, u can only hope... nu mor caii cind vor ciinii, ca s-o dau - 'penibil' - pe folclor.