View Single Post
Old 16 Oct 2005, 21:55   #13
tanase
Novice

tanase

s-a dus nimeni sa aduca de toate si sa imparta la toti

Pentru Floyd

Dintotdeauna, cei care nu au avut nimic au stiut bine sa se laude. Nu degeaba a scris Eminescu: "niste rai si niste fameni...i-e rusine omenirii sa va zica voua oameni".
In cartea despre care am scris vei gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile tale. Nu am vorbit despre Dacia Antica...ci despre perioada Daciei Hiperboreene, despre care se vorbeste prea putin. Am constatat ca exista romani care nici macar nu au auzit aceste cuvint.
"Dac adevarat" este cel care pastreaza in el intelepciunea de la inceput. Oare de ce toti incearca sa ne injoseasca? Pentru ca ei stiu cine sintem noi cu adevarat. Ca sa distrugi un om (sau un popor) ii spui in fiecare moment ca este nimeni si, la un moment dat, el ajunge sa creada acest lucru. Incercam sa privim in curtile altora si am constatat ca, de mii de ani, ei privesc la ceea ce facem noi si vor sa fie ca noi. Pentru a ne distruge complet, au interzis, timp de 1000 de ani, proununtarea cuvintelor DAC si DACIA. Se stie ca istoricii din vechime nu aveau voie sa scrie despre Dacia. Iordanes a reusit sa scrie cite ceva, numindu-ne geti sau traci. De ce oare se temeau de daci? Fiindca detineau cea mai mare intelepciune de pe Pamint. Cred ca ar fi timpul sa nu ne mai ironizam singuri stramosii si sa incercam sa aflam adevarul. Sper si eu ca vom face un film prin care sa aratam lumii intregi cine sintem.