Domnilor si doamnelor iubitori si iubitoare de film si istorie!
A aparut, recent, in Romania, o carte exceptionala. Se numeste "Pe urmele lui Zalmoxe - Carpatia" de Alexandru Stefan. Este singura carte din lume despre Zalmoxe si Dacia Hiperboreana. Informatiile sint socante. De exemplu, se spune despre daci, care formau prima si cea mai evoluata civilizatie de pe Pamint, ca stiau sa traiasca in apa, comunicau telepatic,cunosteau levitatia etc... Multe dintre traditiile poporului nostru sint explicate acolo si se dau raspunsuri la eternele intrebari ale romanilor (de exemplu, semnificatia titlului IO si a cuvintului Voda). Pentru prima data, se acopera golul privind existenta miturilor. De ce laud aceasta carte? Pentru ca mi se pare ceva de neconceput sa nu se toarne un film dupa aceasta carte. Este prima data cind un scriitor vorbeste atit de frumos si bine despre stramosii nostri. Orice dac adevarat care citeste cartea va simti cum se reintoarce in acele vremuri si cum se trezeste informatia dinlauntrul sau. Am intilnit citiva oameni care sint dispusi sa finanteze turnarea unui film dupa aceasta carte. Singurul lucru care ne lipseste este...un regizor ROMAN bun. Asa ca, daca impartasiti aceasta idee si cunoasteti un regizor adevarat, va rog sa-mi dati de stire. Cartea poate fi procurata de la editor, la adresa:
[email protected] sau
[email protected]. Va multumesc. [/b]