View Single Post
Old 12 Oct 2005, 15:44   #414
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi, parc-ati înnebunit cu totii cu genericul ästa! Aveti genericitä acutä, cronicä, sau alte boli generice?

1) Cartman nu "räspândeste" nici o variantä pe dc++ ! Nu face decât sä le-o ofere MEMBRILOR ECHIPEI, clar? Cititi-i mai atent posturile!
2) Incetati sä mai discutati public asemenea detalii, nu vedeti cä duc la confuzii si furtuni în pahare cu apä? Mai existä si m.p. pe lumea asta.
(Apropo, la orice film în faza de lucru functioneazä un protocol nescris: problemele de distributie, remuneratie, participare de orice fel, generic, etc., se discutä NUMAI în cadrul restrâns al echipei, cel mult împreunä cu cei implicati - nu se trâmbiteazä peste tot. Ceea ce cititi prin presä despre câte un film în lucru este sau aprobat, sau leaking out.)
3) Jay, te-a apucat si pe tine??? Terminä cu prostiile! Când ti-am cerut numele exact la telefon, am spus clar: PENTRU GENERIC! Acum inventezi cä ti-am "promis" cä nu te trec?
4) Raptore, e OK. Le asteptäm. O datä cu räspunsul, îti vom trimite si textul pentru genericul de animatie, care va fi IDENTIC cu cel al genericului neanimat actual.

Si GATA CU GENERICUL ASTA NENOROCIT, c-a-nceput sä mi se aplece! I-am dat Ricutzei instructiunile pentru toate modificärile solicitate, le-a aplicat, genericul aratä asa cum s-a stabilit de comun acord la ultima sedintä de echipä. Closed subject!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif