View Single Post
Old 12 Oct 2005, 11:30   #7
Kino
Novice

Kino

justificat sau nu

multumesc, dragi prieteni, pentru interesul fata de acest subiect, observatiile voatre sunt extrem de pertinente. Intr-adeavar, comparatia aleasa nu a fost cea mai buna, intre Diverta si HLM nu e o relatie de concurenta, fiind vorba de unul si acelasi lucru (mama si fiul).
Cat despre filmele clasice, Diverta ofera doar iluzii, asa cum am spus, acest gen de filme este-nu este (cache-cache), adica "nu se afla momentan pe stoc", desi preturile afisate sunt extrem de tentante (pana in 200.000 un film cum e Blow-up!!!! Dar de unde sa-l iei la pretul asta, l-as lua si eu! Vreau sa zic, originalul, ca asa pot lua copia lui de pe net. Chestie de snobism, deh, dar chiar tin la astfel de filme.
Videomax ofera si el destule filme clasice care se pot inchiria extrem de avantajos, chiar iti vin ei acasa, dar la vanzare au preturi mari, exemplu acelai Blow-up ajunge la aproape 700.000. Eu unul nu prea imi pot permite, deci chiar daca e "curat neconstitutional", trebuie sa ma multumesc cu o copie (piratata, cum spuneti).