Originally Posted by Alex Leo Serban:
cred ca ricutza has said it, ca sa zic asa...
nimeni nu contesta glantzul de 'eye candy' al lui 'sin c.', dar majoritatea remarca ac. lucru: nu ramii cu mare lucru, once finished!
pt gaandalf
pai, 'norishorii' ar fi fost nice! si, oricum, mai ingeniosi decit kestia cu voice over-ul - care, really, is SO lame...!
|
Let's see.
Sunt multe reprosuri care se aduc acestui film, insa trecand de cele de-a dreptul prostesti de tipul "prea violent", "prea putin violent" and so on, se ajunge la cele mai consistente care insa, in viziunea mea, sunt cu adevarat rizibile. ]
cele 'consistente' sint 'rizibile'?! hm... probabil ca alea inconsistente sint serioase :w00t:
Cum adica nu ramai cu mare lucru? Banuiesc ca esti dintre cei care cauta Filmul, Femeia, Adevarul, etc. E doar un film.
cind spunea chestia asta, hitchcock avea deja in spate citeva capodopere... presupun ca nu e cazul tau?
Un film la care as fi schimbat multe, care m-a facut de cateva ori sa dau din spranceana dezaprobator, insa un film bun.
Si e comercial. Thank god ca e comercial.
WHAT?!?
Este un film noir, iar filmul noir se bazeaza pe o formula. Formula este esenta comercialului.
i-auzi-ia! si comedia, musicalul, thrillerul etc. pe ce se bazeaza - pe formol?
Este bazat pe un comic
buster keaton? jacques tati? seinfeld? :lol: ,
iar comicsurile sunt esenta culturii alternative. Cultura alternativa este cultura celor care consuma mai mult decat produc. Este o cultura vasta dar putin adanca, plina de formule.
now, that's deep! as in: 'deep shit'...
Feeling de the 80's movie that made it. Comercial.
Sex si violenta. Curve si barbati puternici. Monologuri. Rosu, galben si verde peste alb-negru.
aici parca vorbeste guru-ul lui korben, ald...
f*** it. Mi-ar fi rusine sa reprosez unui film atat de vadit comercial ca este comercial.
well, some people are shameless...
Mi-ar fi rusine sa spun ca nu-mi place.
de ce, l-ai produs?
Nu mi-a placut foarte mult, insa atat cat mi-a placut, mi-a placut mult.
asta, intr-adevar, mi-a placut cel mai mult!:lol:
Restul, e vina mea, nu c-a fi vreo vina, ca nu sunt pasionat de comicsuri.
make up your mind, & stop victimizing yourself for chrissake!
Cu alte cuvinte, get off your f*** cloud. Nu a fost inca nimeni numit aparator al valorilor artistice in cinematografie.
ha?!