Thread: Sin City
View Single Post
Old 11 Oct 2005, 19:36   #112
Essor Nougier
Senior

Essor Nougier

Originally Posted by Alex Leo Serban:
cred ca ricutza has said it, ca sa zic asa...
nimeni nu contesta glantzul de 'eye candy' al lui 'sin c.', dar majoritatea remarca ac. lucru: nu ramii cu mare lucru, once finished!

pt gaandalf
pai, 'norishorii' ar fi fost nice! si, oricum, mai ingeniosi decit kestia cu voice over-ul - care, really, is SO lame...!

Let's see.

Sunt multe reprosuri care se aduc acestui film, insa trecand de cele de-a dreptul prostesti de tipul "prea violent", "prea putin violent" and so on, se ajunge la cele mai consistente care insa, in viziunea mea, sunt cu adevarat rizibile.

Cum adica nu ramai cu mare lucru? Banuiesc ca esti dintre cei care cauta Filmul, Femeia, Adevarul, etc. E doar un film.

Un film la care as fi schimbat multe, care m-a facut de cateva ori sa dau din spranceana dezaprobator, insa un film bun.

Si e comercial. Thank god ca e comercial. Este un film noir, iar filmul noir se bazeaza pe o formula. Formula este esenta comercialului.

Este bazat pe un comic, iar comicsurile sunt esenta culturii alternative. Cultura alternativa este cultura celor care consuma mai mult decat produc. Este o cultura vasta dar putin adanca, plina de formule.

Feeling de the 80's movie that made it. Comercial.

Sex si violenta. Curve si barbati puternici. Monologuri. Rosu, galben si verde peste alb-negru. Fuck it. Mi-ar fi rusine sa reprosez unui film atat de vadit comercial ca este comercial.

Mi-ar fi rusine sa spun ca nu-mi place. Nu mi-a placut foarte mult, insa atat cat mi-a placut, mi-a placut mult. Restul, e vina mea, nu c-a fi vreo vina, ca nu sunt pasionat de comicsuri.

Cu alte cuvinte, get off your fucking cloud. Nu a fost inca nimeni numit aparator al valorilor artistice in cinematografie.