Sal, Solidox. Acum treizeci de ani am citit pe apucate tot ce puteam gasi din State despre stringuri. OK, multumesc frumos, am depasit faza. Stringurile, teoria buclelor sunt extrem de interesante numai ca nu explica multe, multe. Valurirea expliciteaza insa intr-un mod straniu si ingeresc faptul ca putem VIZIONA un film. Nu suntem doua obiecte, noi si filmul ci un proces. Tocmai de aceea putem vedea. Acum deyvoltam conceptul de RELATII si PROCESE. Am scris despre chestiile astea in niste eseuri publicate in Brazilia si India.
Eu pentru mine, OK, am ce-mi trebuie. CAUT TINERI insurgenti si mishto care sa navagheze mai departe in directia asta pentru ca sunt convins ca au multe de spus. Lumea Filmului din punct de vedere metafizic, fizic, spectacular are multe elemente de Valurire. Valurirea e o ipostaza si nu un Obiect Fictional asa cum e infinitul.
SOLARIS parca trateaza ceva, ceva sau chiar si Rubliov sau Matrix. Ca efecte dar si ca filozofie. Nici Star Wars nu e prea departe. Am deschis topicul in cautarea unor TINERI INSURGENTI care avand o serioasa cultura cinematografica si putin curaj si ambitie ar putea dezvolta cateva idei valoroase despre Teoria Universului Valurit care se aplica din politica si servicii secrete in arta filmului si in genetica. Aventura de-abvia incepe. Caut niste aventurieri. Sau crezi cumva ca-i voi gasi in prafuitele academii sau uniuni blegite de scriitori?
Ovidiu Bufnila
Originally Posted by solidox:
in acest caz iti recomand "string theory". Un documentar lungutz dar care ar trebui sa te prinda. Se pare ca lumea e mult mai complexa decit sintem noi in stare sa concepem, dar se lucreaza la asta 
|