Thread: Sin City
View Single Post
Old 09 Oct 2005, 23:57   #109
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
tocmai am venit de la Sin City....sunt foarte incantata ca l-am vazut la Mall in cele mai bune conditii, pentru ca asta nu-i film pe care sa-l vezi acasa pe calculator...eu l-am privit ca pe un spectacol vizual si m-am bucurat de el cele 2 ore cat a durat filmul...am ramas cu ceva dup-aia?nu...poate doar cu muzica bestial aleasa care contribuie enorm la atmosfera filmului. mi-a placut faptul ca e alb negru, ca are efecte de benzi desenate care nu-mi pot da seama nici cum au fost facute, nici cum au fost suprinse de Rodriguez&Miller.

mi-a placut mult constructia filmului...cum povestile sunt din ce in ce mai lungi si se intregesc pe parcurs...foarte bine dozat ritmul..initial m-am intrebat de ce nu au amestecat povestile dar dup-aia mi-am dat semaa ca s-ar fi pierdut tot farmecul si oricum mai era si problema timpului...tot foarte misto mi s=a parut si faptul ca filmul reuseste sa-ti transmita un sentiment aparte...nu fac nici un fel de comparatie intre Lynch si Rodriguez, dar Sin City mi-a transmis un sentiment similar cu cel pe care l-am avut dupa ce am vazut episoade din Twin Peaks. si cand spun "simiar" ma refer la intensitate si efect nu si la natura sentimentului.

este Sin City filmul anului? pentru mine nu. este o experienta interesanta numai ca dupa ea nu ramai cu prea multe. ma astept la mai multe lucruri de la un film care sa-mi placa cu adevarat si pe care sa-l consider bun, dar asta nu m-a impiedicat sa ma bucur si de Sin City.