View Single Post
Old 08 Oct 2005, 10:43   #2
dode
Junior

dode

Faptul ca Diverta are oferte promotionale tine de puterea pe care o are pe piata, de stocurile pe care le are, de acordurile pe care le-a facut cu distribuitorii.
Pana acum au fost o gramada de oferte (mi-am cumparat Matrix, Saving Private Ryan la 19 lei bucata ), filme de toate genurile, cu preturi de la 19 lei in sus.
In acest moment exista o oferta in colaborare cu Orion, oferta care ar trebui sa se regaseasca in toate magazinele de specialitate.
Pe langa ofertele astea generale, daca pot sa le zic asa, exista si oferte exclusive. De exemplu, Prooptiki a aut o oferta exclusiva cu Carrefour: doua DVD-uri la pret de unul...
Pe de alta parte, legat de filmele clasice, faptul ca sunt vechi nu impune un pret mic... Si afara, daca se relanseaza un DVD, pretul este ca al unuia de actualitate. La noi nu e vorba de relansari sau de o alta versiune a aceluiasi DVD dar...
De departe cea mai mare oferta a fost tot la Diverta canda fost Lord Of The Rings - The Two Towers Extended Edition la doar 600.000

Apropo, din cate stiu eu HMF-ul este tot al Diverta.

www.mymovie.ro
dode is offline   Reply With Quote sendpm.gif