sincera sa fiu n-am crezut de cand am aflat de el, prea mult in proiectul asta. sa fim seriosi, in Romania e greu sa faci un film si atunci cand ai aparatura necesara, un buget si oameni profesionisti care sa lucreze, insa cand nu le ai e aproape imposibil. Sa devina serial Casa Creatorilor ar fi fost un foarte frumos dar si foarte greu. Insa totusi m-am asteptat sa incercam macar sa ajungem cu filmul la TVR. si poate ca nici asta nu ar fi fost asa important, daca s-ar fi intalnit toata echipa si ar fi discutat ce-a fost bine si ce-a fost rau si ce invatam din experienta asta. Dar vad cu surprindere ca oamenii pur si simplu si-au pierdut interesul.
Nu stiu de ce ma mir insa ca e asta e o atitudine tipica...la inceput toata lumea se entuziasmeaza....toti suntem experti in discutii...insa cand e vorba sa facem ceva concret, majoritatea dau inapoi...probabil ca asta e motivul pentru care multi dintre voi se vor multumi sa fie doar de partea spectatorilor si nu a oamenilor care lucreaza propiu-zis la filme.
am divagat insa de la scopul acestui mesaj si nu stiu daca am facut bine. ideea e ca nu-mi pot permite sa tin foarte mult brutul pe calculator intrucat ocupa destul de mult...asa ca daca vreti sa mai faceti modificari sau daca va intereseaza ceva anume din proiect, spuneti-mi si rezolvam.