Esti tare! Dupa ce in Atelier ai raspuns ca vei lucra la tema pe care am propus-o acum vii si intrebi la condica de sugestii si reclamatii daca e cazul sa asasinam Atelierul? Cred ca e in parte si treaba mea sa trezesc lumea, pt. ca am tot interesul sa scrie cit mai multa lume la tema propusa.
Acelasi lucru l-am simtit si eu cind am intrat in Atelier. Dar am citit tot ce era scris (bine, erau mai putine topicuri despre scenariile fiecaruia, pt. ca nu trecuse decit o prima runda) si apoi m-am apucat de postat acolo unde ma interesa. Logic, cei care urmareau topicurile primeau notificare in mail si raspundeau.
Si, ma rog, te astepti ca o persoana sa poata citi tot forumul ca sa gaseasca mesajul tau aici si sa-ti raspunda imediat?? Da' altceva nu avem de facut? Some of us have jobs, you know?
In plus nu e decizia moderatorilor forumului mare ce se intampla cu Atelierul. Asta e decizia membrilor sai, iar tu esti unul dintre ei. Daca ai asa mult timp liber, te-ai gindit sa dai mps la toti membrii sa-i intrebi cu ce se mai ocupa?
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
|