dvd-uri greu de gasit in Romania
Eu una imi amintesc cum in urma cu mai mult de un deceniu eram o fetita mica si ma uitam toata ziulica la casetele video ale lui tata, cu desene animate sau diverse filme.
Acum nu se mai intelege nimic dincasetele astea (a incercat el sa vada un film nu-stiu-de-ce si a inceput sa injure). Si asa ne-am trezit eu si ai mei ca marea noastra colectie de filme este de fapt mult mai mica decat credeam. Unele casete nici nu le-am mai gasit. Dumnezeu stie pe unde or fii!
Si, sa fiu cinstita, mi s-a facut si dor de desenele 2D cu care am crescut. Nu sunt prea mari sansele sa mai vad un desen animat in 2D decent dar si nou... Intrebarea mea de baza este unde pot gasi filmele de pe lista mea, in Romania, preferabil pe DVD. Iata lista:
- The Nutcracker Prince (1990)
- Ferngully: The Last Rainforest
- Cool World (cu Brad Pitt cand era tanar, adica cu secole in urma - glumeam!)
- Frumoasa si Bestia
- Fantasia (poate si varianta noua, aparuta acum cativa ani a Fantasiei, pe care nu am vazut-o...)
- Mica Sirena
- Poveste fara de Sfarsit
- Poveste fara de Sfarsit II (poate si III, pe care nu l-am vazut dar am auzit ca nu e deloc grozav)
- Edward Omul-Foarfeca
- Cosmarul Dinainte de Craciun
- Bernard si Bianca (partile I si II)
- Marele Soarece-Detectiv
- Peter Pan
Sau, cu alte cuvinte, daca stiti de unde se pot cumpara din Romania filme greu de gasit. Nu de alta, dar lista e mult mai lunga...
P.S. Daca e vorba de DVD-uri din alea piratate, sper sa se vada decent!!! (decent insemnand sa se vada ca un DVD si nu ca o caseta video demagnetizata!)