View Single Post
Old 01 Oct 2005, 10:47   #26
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Aseara, la MNAC baietii de la Khidja Clouds Society au livrat corespunzator, mai bine decit alti romani de pe felia asta (fratii Nasser, sa zicem, cunoscuti neincorporabililor sub numele de scena Sunday People); ca intotdeauna, Vexxatu m-a lasat rece cu flowurile si freestyleurile lui cu glumite inteligente, chipurile (asta se vizeaza vreun MC Solaar); in schimb, Kid Koala - omu' pt care a fost aruncat pe bataie line-up-ul de mai sus - a facut niste scratchuri de zile mari; educatia lui jazzuistica si-a spus cuvintul de mai multe ori in colectia de viniluri: E.F, F. S. Catre sfirsit, copilu' a inceput sa dea drumu' la noise, sa trimita lumea la culcare: remixu' la nus'ce piesa de laRage Against... a fost mai urlator decit in zilele mele de rockoteci. In rest, tineri din aceia care si-au petrecut toata saptamina dinainte gindindu-se ce haine sa isi ia pentru seara respectiva. Eu, in schimb, mr all natural, o ardeam ca intotdeauna cul, decent, respectuos, in tricoul meu Converse, cadou de la prietena mea.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif