View Single Post
Old 28 Sep 2005, 00:53   #93
coco
Junior

coco

parabule cu o

acum ca a wenit wremea adewarului trebuie sa ma dezwalui eu pe mine asa cum sunt si cu cine sunt. Nu sunt domnul cu proiectw(o idee stralucita!) sunt Cristi Puiu si tin cu aceasta ocazie sa multumesc tuturor oamenilor de pe acest site pt parerile lor. Sunt aici cu producatorul meu Alex care wa multumeste si el tuturor pentu pareri. Mai sunt aici si cu operatorul meu Olec "pizdietz" Mutu care wa multumeste pentru pareri. Sotia mea wa multumeste pentru pareri. Copii mei sunt prea mici ca sa inteleaga dar daca ar intelege w-ar multumi si ei. Prietenii si rudele mele wa multumesc si ele si ei.

In primul rand parerile woastre sunt impartite si pentru asta wa multumesc punct

In al doilea rand woi toti wa dati cu parerea despre ce am wrut sa spun cu filmul asta si pentru asta wa multumesc.

In al treilea rand woi ati platit biletul la filmul meu si pentru asta Alex wa multumeste.

In al cincelea rand acest film este despre mine si pentru ca nu ati obserwat asta wa multumesc.

In nenumarate randuri wa multumesc pentru ca existati si ca ku ajutorul wostru si odata cu woi filmul romanesc, aceasta nestemata in imagini graitoare si colorate este tinuta in cea mai sigura banca din lume: cinemagia.ro si de asta wa sunt recunoscator.
Acum ca am intrat in gasca woastra luati-o ca de la un prieten wechi: sunteti warza si tot io o sa ma racoresc pe woi cand filmul meu despre mine wa fi nominalizat la oscar..

Si acum in traditia inceputa de domnul Dragos Bucur,
Cu stima,
Cristi Puiu

PS pt ALS sa nu iei in serios mesajul de inainte sti ca te iubesc..si te si respect de cand scrii la dilema..nu mai am telu tau, suna-ma.

PS2 In al patrulea rand wreau sa ii multumesc personal doamnei Cocoa Bloss ca a refuzat sa joace in filmul lui Francisc Ford Cocolla si pentru astra o sa o sun. Stie dansa ce e cu astra.