View Single Post
Old 26 Sep 2005, 18:01   #354
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
@gaa
oricum ar fi fost articolul, n-ai nici un drept sã jigneºti PERSOANA. nu e obligatoriu ca percepþia unui actor sã fie la fel pentru toþi. iar tu rãmîi tot un bãºinos retardat, orice ai scrie. mi-am dat seama demult. ºi ca sã completez cu ce mi-a ºters long: sã te piºi în gura lu mã-ta ºi a lu tac-tu!

p.s. ontopic: mie nu mi-a plãcut nici unul din articole. AJ mi se pare oribilã. Seamãnã din ce în ce mai mult cu taicã-su. nici buzele nu mã dau pe spate. nu e de mirare cã l-a impresionat pe chirilov. despre SJ, afirmaþia cã WA a folosit-o nu mi se pare relevantã. a fãcut el sã joace ºi pe altele mai rele. oricum îmi e simpaticã, dar tre sã recunosc cã are faþã de curvã. în schimb, de exemplu, mie îmi e foarte antipatic orlando bloom pe care aceeaºi CM îl ridicã în slãvi în primul numãr al revistei. gusturile diferã. ºi?

@Longshot. dacã mesajul lui gaa nu trebuie ºters cã e on topic, înseamnã cã dacã eu zic cã eºti un muist de moderator la cafenea e on topic, da?
dacã þi-ai face treaba cum trebuie, ai ºterge toate mesajele începînd cu al lui gaa de pe pagina precedentã