Cronica e excelenta dupa mine, tocmai am citit-o, dupa ce ieri am vazut filmul. Incepe cu posterul pentru ca un film incepe cu un poster, iar antagonia dintre posterul de festival si cel de premiera merita comentata.
Monica Barladeanu apare aici prima pe lista scurta:
Asta e pagina oficiala a filmului pe Cinemagia
Monica Barladeanu a venit cu ceva sponsori dupa ea din cate se vede. Afisul filmului are in stanga jos sigla Alexandrion iar in apartamentul domnului Lazarescu televizorul este deschis pe B1 TV . Plus ca o stie lumea de bucata valabila, asa ca regizorul a fost de acord sa impuste mai multi iepuri deodata(sa aduca lumea neavizata in sala si sa faca rost de sponsori si publicitate).
Joi seara, inainte de premiera, filmul a avut emisiunea "Nasul" de pe B1 TV dedicata. S-a difuzat secventa cu Monica si "laptisorul de matca", Monica era invitata si era foarte mandra de replica ei pe care a comentat-o stil "La Bloc" ("Am lansat o noua metoda de infrumusetare"). Coroborata cu afisul vesel si numele ei primul pe lista, chestia asta a adus sigur cateva sute de insi in sali.
In cronica se spune clar:
Cristi Puiu a ales un subiect care a facut buna presa: un pensionar purtat cu salvarea pe la mai multe spitale si parasit, in ultima instanta, pe trotuar, unde si moare.
Deci e vorba de stire, nu de film.
Originally Posted by costobocus:
Sa nu devenim off-topic ... Monica Barladeanu a fost si ea bagata acolo, banuiesc ca nu pe merite actoricesti..asta e, dar filmul ??? Aceasta e-ntrebarea !
|
Aici nu inteleg, care e intrebarea? Dar filmul...ce?