View Single Post
Old 26 Sep 2005, 09:07   #57
costobocus
Guru

costobocus

intr-adevar

Vazut si eu moartea acestui domn... Am niste mici intrebari, poate ma lamureste cineva ...

Filmatu asta din mana, asa a fost gandit sa "taie" capul actorilor din planu secund ? Adica, era cam stresant sa vezi cum vorbeste lazarescu si vecinu lui nu are decat juma de cap in cadru .. ma rog..daca asa a fost gandit ..dar am dubii..

A doua chestie, la multe din scene se vad niste purici..cam naspa ..adica, frate, intelg si io ca e noapte, dar cred ca se mai si prelucreazaa imaginea - teoretic ... - , nu am pretentia ca noaptea sa fie la fel de frumoasa ca aia din Mulholand Drive, dar ....

Cat despre film, este ok. Te face sa te gandesti, ca sunt treburile de kkt in tara asta, nu a ras sala la orice gluma seaca, pentru ca majoritatea stiau ce e adevarat; nu mi s-a parut ca ar fi excesiv de lung, cred ca asta a fost si trucul folosit de regizor, sa stai cu "sufletul la gura" sa vezi ce se intampla - cel putin in prima jumatate, asteptam sa vina dracu salvarea mai repede -

Dup-aia, mi s-a parut mie, sau Monica Braleadeanu a jucat si prost, si a avut si rol de proasta ? - ma rog, daca se poate spune ca ajucat ...(plus mai era si aia blonda tunsa scurt din nu sce siptal, care se luase se asistenta ... aia trebuia sa ia lectii de siktir si de tupeu frate..replicile erau ok, dar nu o credeam de loc cand le spunea..era prea falsa...)

In rest, scenariul f.f.f.f.f bun; si-a atins scopul acest film, cu un buget destul de mic (stie cineva cat a avut bugetul , ca am inteles ca filmatu a durat foarte putin)

Si faza tare: e o proasta in romania libera de azi, care zice asa despre film "un pensionar purtat cu salvarea pe la mai multe spitale si parasit, in ultima instanta, pe trotuar, unde si moare"!!! - ori a vazut altt film, ori a tradus ca proasta de unde a copiat textul ala de kkt, ori ...
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif