in sfirsit un film romanesc bun, chiar foarte bun... chiar daca am ris aproape continuu, filmul e trist, te cutremura, mai ales pentru ca povestea nu e departe de realitate, cred ca la fel de bine se putea face si un documentar pe tema asta (mi-aduc aminte o stire de la tv despre un pacient care, dupa ce a fost plimbat pe la mai multe spitale fara sa fie primit nicaieri, a fost abandonat de catre cei de la ambulanta pe o banca, cu tot cu perfuzie, pentru ca li se termina tura)... azi, trecind pe la receptie, am vazut din nou afisul filmului cu actorii zimbind, dorind parca sa mai indulceasca putin situatia spunindu-ti 'hei, a fost doar un film!'... dar de unde, situatia tot albastra ramine, sistemul medical e putred, ti se face parul maciuca... Cristi Puiu trage semnalul de alarma facind haz de necaz, la urma urmei hazul e tot ce le mai ramine romanilor... si god!, tipul asta chiar are umor, sala ridea in hohote... nici n-am simtit cind a trecut timpul, bravo lui Puiu&echipei !!
aa, si inca o chestie.. domnul Fiscuteanu a fost culturist? my god, avea niste maini musculoase!! :w00t: :w00t: .... si niste :love: :love: pentru pisicutze!!