Originally Posted by Alex Leo Serban:
i stand by critica franceza - asta e the bottomline.
|
treaba ta. eu iti mai zic inca o kestie, si nu te enerva. acum vreo doi ani, dupa ce-ai citit cronica mea la 'terminator 3', mai tii minte ce mi-ai replicat printr-un mail ? ceva referitor la 'les unrockuptibles', 'ce-a mai fitzos-intelectuala revista din franta', care prizase filmul (:sick

si ca ar trebui sa tin cont de asemenea pareri inainte de a scrie.
in articolul despre 'sleepy hollow', iar: incepi prin a sublinia cum critica de film americana l-a subcotat si ca roger ebert si mike carro au fost singurii care i-au dat calificativul de 3 stele. in schimb (biensur), criica franceza l-a apreciat la justa valoare.
intr-un meci cu nume despre 'collateral', cand el iti spunea (tipic nume) ca numai pe tine te-a impresionat filmul, ai replicat imediat ca impresionati au mai fost si alti forumisti si, evident, critica franceza.
acum, voila 'sin city'. (si, daca tin bine minte, nici 'fahrenheit 9/11' nu a scapat de acest tratament.)
daca ai o afinitate de gusturi cu critica franceza, e ok. atata doar ca, intr-o polemica, tinzi sa ii scoti prea usor la inaintare pe francezi.