View Single Post
Old 17 Sep 2005, 23:30   #24
Liou
Guru

Liou

Back on topic, after a wonderful evening with my friends

Pai:
cand esti la scoala, nimic din cei obligatoriu nu-ti place - asta asa e... Visezi si crezi in finalitati simple si imediate (fara responsabilitati, daca se poate), cand, in realitate, orice ora pe care o faci are rostul ei. te ajuta, chiar daca nu-ti dai seama la ce, pe moment. Si pianul e sublim, dar cere sacrificii(rabdare si sudoare) pe care daca nu le faci cand trebuie, nu le mai poti face niciodata.

ca principiu, nu sunt adepta obligativitatii, dar nici a libertatii absolute (mai ales la o varsta in care nu ai maturitatea sa optezi)...Nu degeaba anumite materii sunt obligatorii, altfel toata lumea ar face ce vrea si, asa, toata lumea ar fi analfabeta, dar frumoasa si pasionala si plina de bune intentii...

Si, apoi, nu toti care au facut mate obligatoriu in liceu, s-au si facut profi de mate... Ai libertatea sa alegi ce vei face in viata, dar macar ai dreptul sa gusti/testezi/experimentezi dintr-o plaja mai mare de optiuni(nu mai retin daca si bulumulu a spus ceva de genul asta, mai sus)

Sau: nu toti si frecventeaza orele obligatorii...cati nu isi fac targetul celor 2 note, dupa care fie sunt prezenti doar fizic la ora, fie se dau bolnavi, fie chiulesc si apoi o roaga pe profa sa-i motiveze...

Curios, eu spun toate astea, dupa ce l-am gustat pe Antonioni, intr-un cine-club in liceu (organizat de un om minunat), optional bineinteles...perioada in urma careia am si dezvolatat pasiunea pt. cinema...DAR, ce bine mi-ar fi prins atunci niste ore obligatorii!!
Daca-mi placea foarte mult sa merg la cine-clubul asta, mi-ar fi placut, cu siguranta, sa merg si la niste ore obligatorii. si la cat mai multe.

Daca-ti place o carte, ce conteaza daca, atunci cand o citesti, esti "inchis" pentru o ora, atata vreme cat faci ce-ti place?

Deci, dupa ce imi dau demisia(ca tre' sa vin in Book-a-rest :? ), preiau eu conducerea Unde-i Floydman??? Poate discutam impreuna pe marginea proiectului; un sfat, ceva?
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif