View Single Post
Old 17 Sep 2005, 12:08   #15
Liou
Guru

Liou

Quote:
Deci LLiiAA, dupa prima mea propozitie, urmeaza un "Dar", care inseamna ca nu ma pot obisnui cu aceasta expresie "traim in Romania, deci nu se poate..."

Dupa prima ta propozitie urmeaza "Dar, exista si solutii de compromis, nu atat de revolutionare precum introducerea orelor de cinematografie..in scoli..." Din care eu am inteles tot ca nu se poate, dar ca exista o solutie de compromis....
Depinde ce scop iti propui sa atingi: ori vrei ore de cinematografie in scoli, ori vrei cine-cluburi? Bineinteles ca scopul (de a introduce ore de cinematografie in scoli) poate scuza mijloacele(de a face,deci, compromisuri pentru a-l atinge), dar nu poate sa accepte atatea solutii de compromis incat sa se transforme in alt scop(acela de a face cine-cluburi).

apoi tot tu afirmi, in legatura cu expresia " traiam in Romania, deci nu se poate..."

Quote:
sunt impotriva ei total, si afirm ca este foarte greu de introdus in orarul scolar o astfel de ora, ar fi mult mai simpla crearea unui cineclub.

Pai daca esti impotriva ei total, de ce afirmi asta? iar e chestie de atitudine....pana la urma te-ai multumi cu un cine-club...
Nu gasesc alt exemplu, dar e ca si cand ai spune "Se poate sa facem un film, dar este foarte greu de realizat, asa ca ar fi mult mai simplu sa facem o reclama."....

Quote:
Ideea este ca eu sunt atat de tanar, incat am in mine un optimism mult prea naiv, nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt lucruri care intr-adevar nu se pot face la noi tara.DAR,un cine-club cu siguranta este realizabil.

Iarasi chestie de atitudine...Tocmai ca esti tanar(ca si mine) si ai in tine acest optimism, ar trebui sa nu-l omori in fasa si sa simti ca poti muta muntii din loc, nicidecum sa te obisnuiesti cu ideea ca sunt lucruri care intr-adevar nu se pot face la noi in tara .....Numai batranii ce-si asteapta moartea se obisnuiesc cu ideea ca vor muri......

DAR, noroc ca exista Pitbull, care, uite, nu se da batut in incercarile astea, desi...cu cate greutati!
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif