p.s.: aia cu putzele mici e pt benny (singurul posesor de pe cinemagia).
.................................................. ......................
acum, s-o luam sistematic:
re

ly mi-a cam facut scarba, intrucat cea mai 'poluanta' critica se referea la grafica nu-tocmai-buna, care, de fapt, nici nu e o critica, ci doar 'un gand'.
topul personajelor marca burton e total alan-dala, pt ca, WTF, se axeaza in proportie de 60 % numai pe 'big fish' (NOT one of the best burtons) si cele doua batman-uri. fara ed wood :love: si fara 'legenda calaretului fara cap' :love: love: asadar,
articolul prea entuziast-oh-he's-sooooo-hot al ancai gradinariu despre michael pitt. nu, nu pariez pe pitt (pe nici unul din ei).
articolul despre angelina este la fel de entuziast-oh-she's-sooooo-hot, iar cel al lui carmen despre scarlett johansson e (coincidenta !) tot entiziast-oh-she's-SO-NOT-hot (totusi ceva mai bun decat precedentele). ce dracu', actorii au devenit fotomodele ??
slabut articolul despre chan-park wook (apropo, cum dracu' il cheama ?? park chan-wook, chan-wook park, chan-park wook ?? l-am vazut pana acuma botezat in fel si chip). cu doua metniuni. avem si D-estin ('implacabil'), si H-azard ('cuvantul favorit al regizorului'). well, pinch me if i'm wrong, dar nu se cam bat cap in cap cele doua ? si a doua: 'the box' sa fie cel mai slab scurt din 'three extremes' ?? noooooooooooooooo !...
aia cu ciucalata e la apropo de iminenta premiera a lui 'charlie and the chocolate factory' ? destul de misto (desi urasc kandia si urasc reclama cu aia doi care se ling !), dar...
face:off e asa si-asa (ala cu monica vs asistenta si nae vs cersetorul sunt mult mai tari)
sus:jos e fff misto. n-o stiam pe aia cu greenaway. :lol:
joc dublu este, per ansamblu, cel mai reusit punct al re:vistei. articolul despre james dean e bun (e, de fapt, primul articol bun pe care l-am vazut pana acum iesind de la codruta cretulescu). celalalt despre depp... hm. chiar era nevoie de melanjul ala de citate de la capat ?
atacul clonelor de korben mi-a placut cel mai tare. nu numai pt ca imi plac referintele si replicile cu care puncteaza (shit, man, doar nu le-ai memorat

). mda, ma rog, e teritoriul lui korben si se vede. interesant ca s-a abtinut si de la comentariile teribil(ist)e vsi-avis de tarkowki.
houellbecq n-am poftit ca nu cunosc.
articolul despre zombies e slab de tot. referintele sunt deja ultra-cunoscute si oricum n-am citit nimic nou despre ele. plus ca alegerea lui 'land of the dead' printre ele e redundanta. mai scrie si carmen despre el la cronici, si, oricum, nici unul din cele doua nu m-a convins, pana la urma, ca ar fi ceva de capul lui. mie mi s-a parut destul de dubios. nu-i clar ca deja e aceeasi minciunea ?? numai cu alta glazura. si cu comentariile sociale... hai, ma lasa-ma ! SUNT ZOMBIES, fratilor, nu filme de visconti ! jesus !
cronicile sunt si ele ok. desi kestia cu re:but sau re:gal nu e noua (pro cinema o practica la greu).
si gata, ca m-am plictisit.