Nr. 5. Mi se pare nasoala chestia cu doua coperti. Nasoala pentru ca eu m-am ales cu James Dean, cand Johnny Depp was so cool. Anyway. De pe chestia cu pareri: as vrea sa dau de carmen mezincescu mi s-a parut cea mai misto. Apoi foarte foarte nefericit topul cu burton. Cine a lasat-o pe tipa asta sa faca topul asta? Pe langa faptul ca ordinea mi se pare cam foarte nasoala, tipa scrie absolut banal despre ceva atat de original ca Burton. Plus ca nu cred c-a inteles nimic din nimic. Puteau s-o lase sa faca un mini articol despre Ed Bloom, daca voia. Dar nu sa iroseasca asa o idee cu un asa articol. Cred ca cel mai trist event din revista. Mergand mai departe... Vorbeam de articole nefericite. Acum fraze foarte nefericite. De Anca Gradinariu. "Si asta fara sa se prostitueze.... Eu am facut-o demult si acum sint bogata." Nu i-a spus cine corecta textul nimic de chestia asta? He/She must've hated her. Fraza aia era acolo in conditiile in care 4-5 fraze mai sus zicea ca "daca aveti ceva economii pariati-le pe michael pitt". Despre Scarlett in mod trist trebuie sa dau dreptate. Mai ales dupa A love song for bobby long care a fost absolut enervant. Si ea enervanta.
Acum. Extrem de enervanta cronica lui ALS la Sin City (eu nu l-am vazut). Aia nu prea e cronica. Sau trebuia sa pui credits acolo. Pentru ca (maxim) 50% esti tu si 50% sunt ziarele de la Cannes. Tu parca erai un fel de comentator de pe margine al textelor indivizilor din franta. That's fu cked up. Very much so.
Restul nu prea am citit, soon (mi-e foarte frica din cauza ca Paul Breazu a scris foarte mult despre muzica. that's just wrong)