Thread: The Island
View Single Post
Old 03 Sep 2005, 17:48   #22
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

acum ca fusei sa-l vad ... si mi-o placut pot sa zic ca nu sunt de acord cu multe din cele spuse mai sus ... film comercial o fi el dar nici chiar asa stupid sau "naspa" cum au spus unii ca este ...
- unele chestii le observi fara sa vrei ... repetate inca din filmele anterioare ale lui Michael Bay ... si actorii se repeta si "fazele" sunt deja copy/paste-uri rafinate si subtil introduse ... in special acel cadilacul formerly introduced in Bad Boys 2.
- mi-a placut ideea filmului cu acel viitor 2019 in care bogatii se folosesc de clone ca sa traiasca inca 60-70 de ani in plus (The 6th Day) numai ca aici totul este mult mai spectaculos realizat.
- efectele sunt bune si recunosc ca ochiul meu nu a detectat nivelul ridicat de cgi incat sa deranjeze vizual...; muzica a fost buna - nici prea mult nici prea putin ptr un asemenea film.
- extrapolare: the esape - fuga prin desert - yeah right! ... si prabusirea acelui logo de pe cladire ... :hmm:
- actorii: SCARLETT :love: - a avut un rol categoric inferior si de frumusete prezenta in film (reclama la Calvin Klein - oh my GOD! ) ... EWAN foarte veridic mai ales prin sponsorul lui, SEAN BEAN - pe post de evil dude - ca vad ca prinde bine si DJIMON care am retinut ca transpira enorm ... :sick:
- in highway scene desi iar apare un Mack 10 futurist care in loc de masini transporta gantere uriase de fier (or whatever) - totul este hiperbolizat in materie mindblowing action sequence ... rezultatul = succes.
- nu a fost un film sefe in toata regula dar a fost entertaining si spectaculos...