@ Gaandalf
citat
"that's it ? wow! deep! ai descris cam 3.5% din ce are acest film de oferit din punct de vedere vizual ...caci pe plan emotional imprastie
daca doar atat ai perceput si retinut dupa ce ai vazut filmul asta e grav ... eu zic sa te
zbati (

) si daca iti iese alta pasenta sa ma anunti si pe mine ..."
Draga Gaandalf, mie nu mi-a placut filmul! Poti sa pricepi chestia asta? Eu nu m-am apucat sa-i iau pe toti carora nu le-a placut filmul la rand si sa le spun zeflemitor "daca doar atat ai priceput..." Nu asta-i scopul aici: sa incerci sa-l faci pe celalalt sa-i placa ce ti-a placut tie.
Ce ne defineste pe fiecare dintre noi, indiferent de nickname-ul folosit, este subiectivitatea. Si a-i respecta celuilalt gusturile mi se pare o chestie de bun simt. Afirmatiile tale sunt lipsite deci, din capul locului, de acest lucru.
Venind mai in centrul problemei, de la general la particular, nu inteleg de ce 3,5% si nu rotunjitele 3% sau 4%; nu inteleg de ce filmul "pe plan emotional imprastie"... Dupa ce criterii ai calculat cat am descris eu din partea vizuala a filmului?? Dupa ce criterii ai tras concluzia ca "imprastie"? Oare nu tot subiective?? Ar fi aiurea sa te rog sa-mi dai socoteala restului de 96,5%.
Placerea nu se calculeaza matematic.
Te rog, asadar, invata sa respecti gusturile altora.
Cat despre sfatul cu "zbaterea"...Zici ca ma sfatuiesti sa ma zbat (in materie comerciala) sa negociez cu 2 furnizori externi discounturi mai mari la listele de pret, functie de care tu vei beneficia de comisioane mai mari din vanzari.. si ma rogi sa te anunt de pasenta cea mai buna..ca sa stii sa iei specifiicatiile tehnice ale produsului la purecat......
Wake-up, man! vorba reclamei de la TIFF 2004...